Dopřejte si tu správnou kulturu – kvašenou! Fermentované potraviny jsou superlékemKvašená zelenina je blahodárným elixírem pro celý organismus a v malém množství by měla patřit do každodenního jídelníčku. Mléčné kvašení...
Borůvky léčí střeva, vylučují horkost i parazityBorůvky patří mezi tzv. „superpotraviny“, tedy výživově nejhodnotnější plodiny. Výzkumy prokázaly jejich až zázračné účinky. Borůvky...
Nadýmání, plynatost, zapáchající stolice – vyprdněte se na prdění!Nadýmání, plynatost, meteorismus, flatulence – nejde jen o nepříjemnou záležitost, ale o znamení vážných vnitřních potíží. Nejčastější...
Nejen na střevní chřipku zkuste škrob kudzuBílý škrob kuzu (kudzu) pochází z drceného sušeného kořene révy a má skutečně mocné účinky. Věhlasný je především pro zklidňující účinky...