top of page


Tradiční česká kuchyně – brambory, hrách, pohanka, pivo…
Návrat ke kořenům, tradicím a původnímu stravování jsou trendem v celé Evropě. Nejen prestižní restaurace se snaží oživit kulinářskou...


Oběd – co jíst, kdy a proč
U hlavního jídla je důležité, aby bylo kompletní a obsahovalo všechny živiny v takových kombinacích, které jsou nejen dobře stravitelné,...


Pohanka zahřívá, dodává energii a léčí průjmy
Pohanka je skvělá pro zimomřivé osoby, případně pro rozbití stagnací a léčbu průjmů. Protože zahřívá a vysušuje, není vhodná pro horké...


Společné stolování zlepšuje vztahy i zdraví
Chcete mít šťastnou a spokojenou rodinu? Zaveďte společné stolování! Deset z deseti psychologů potvrzují, že rodinné stolování utužuje...


Jak žít a co jíst? Vnímejte sami sebe
I když je k dispozicí tolik informací a názorů, jen málokdo doopravdy ví, co by měl skutečně dělat, aby své zdraví zlepšil. Není to...
bottom of page